Archív značky pro: dorsis

Šlikova 16

,
Návrh, výroba a realizace industriální posuvné dělící příčky a dveří ve skryté zárubni Durus 45

Mezonet „Just Send It“

Firma DORSIS s.r.o. se stala klíčovým partnerem v tomto úchvatném projektu. Naším příspěvkem do projektu „Just Send It“ byl návrh, výroba a montáž industriálních dělících příček DIGERO a dveří s betonovou stěrkou ve skryté zárubni FORTIUS.

Realizace dveří ve skryté zárubni a rámových příček DIGERO v novostavbě na Slovensku

Realizace dveří ve skryté zárubni a rámových příček DIGERO v novostavbě na Slovensku

Městský bytový dvojdům, na motivy art deco.

Realizace dveří ve skryté zárubni v městském bytovém domě, na motivy art deco.

Realizace dveří ve skryté zárubni a rámových příček DIGERO v nadstandardně řešené novostavbě nedaleko Brna

Realizace dveří ve skryté zárubni a rámových příček DIGERO v nadstandardně řešené Novostavbě nedaleko Brna

Černobílý Karlín – tajemná krása v podání designérky Ivanky Kowalské

Když si architekt nebo designér koncipuje byt sám pro sebe, obvykle tušíme, že na výsledek se opravdu můžeme těšit. Že díky nulovým kompromisům, které obvykle vyplývají z dialogu mezi designérem a investorem, bude výsledek stát za to!

Realizace dveří ve skryté zárubni a posuvných dveří BELPORT v projektu mezonetového bytu Dolní Břežany

Interiér mezonetového bytu v Dolních Břežanech u Prahy je navrhnut s ohledem na technicistní a racionální povahu majitele.

Realizace dveří ve skryté zárubni a pivotových dveří AXON v projektu studia MBA

Jak vytvořit jeden otevřený prostor z velkého několika pokojového bytu tak, aby mezi jednotlivými místnostmi nemuseli být dveře, protože klient si jich přál co možná nejméně, ale i tak jste měli pocit, že jsou místnosti od sebe odděleny?

Realizace dveří a skrytých zárubní v projektu studia DECOLAND

Vaše představy pomáháme transformovat do reality. Přesvědčte se sami v dokončené realizaci dveřních systémů DORSIS pro projekt interiérového studia Decoland.

Wellnerova 19 – rekonstrukce a nástavba vily 2. část

Záměrem současných úprav bylo odkrýt autentickou vrstvu původního domu a navrátit mu atmosféru 30ých let. Pro potřeby velké rodiny bylo nutné navýšit kapacitu. Nová vrstva přistupuje k původním částem s pietou a respektem, ale zároveň se nebojí sebevědomě prosadit.